Theoriecursus

1308296186175

Theoriecursus auto

Voordat je praktijkexamen kan doen moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Eenmaal per maand organiseert auto- en motorrijschool Chris Tupanwel een klassikale theoriecursus. Deze cursus wordt gegeven op één vrijdagavond (19.00u – 22.00u) en op één aansluitende zaterdag (9.00u – 17.00u). Een onderdeel van de theoriecursus is een examentraining. De theoriecursus wordt gegeven d.m.v. hetzelfde interactieve DVD systeem welke ook wordt gebruikt door het CBR bij het afnemen van het theorie examen.
Aansluitend kun je op een vrijdag aan het theorie examen deelnemen bij het CBR (hiervoor moet je op de locatie in Goes zijn). Je moet 16 jaar of ouder zijn op de dag van het theorie examen.

Het is verstandig om theorieles te volgen. Je leert dan niet uitsluitend wetsregels, maar je leert tevens verband te ontdekken tussen theorie en praktijk. Een regel kennen is namelijk nog iets ander dan die regel weten te interpreteren en toe te passen in de praktijk.

Deze theorielessen worden in kleine groepjes gegeven waardoor je veel individuele aandacht krijgt. Bij een klassikale theoriecursus ligt het percentage hoger dan wanneer je zelf leert.

Slaag je toch niet in één keer voor het theorie examen dan mag je de theorie cursus gratis weer volgen totdat je geslaagd bent.


Theoriecursus auto                                                                                            €65
(€100,- incl. theorie examen en een theorieboek of cd-rom examentraining)

Wil jij ook een theoriecursus volgen? Schrijf je dan nu in


Theorie scooter
Informeer naar de mogelijkheden.