Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 27 reviews
autolessen

Ik beveel u deze rijschool aan, vanwege goede rijlessen waarbij je stap voor stap steeds zelfstandiger wordt op de manier wat het beste schikt per persoon + een goede sfeer in de auto, wat tot een goede herinner als gevolg heeft.Dank jullie wel!

Aanrader!

Ik wil Chris heel erg bedanken voor de leuke rijlessen. Altijd gezellig en toch heel leerzaam. Rijbewijs in 1 keer gehaald. Bedankt! Zeker een aanrader.

TOP!

Echt super! Na 2 keer zakken bij een andere rijschool overgestapt. Echt nog veel bij kunnen leren. Er hangt een fijne sfeer en neemt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Super, bedankt voor alle lessen!

Top!

Bedankt Chris en Hidde voor de fijne, gezellige en vooral leerzame lessen! Door het geven van persoonlijke aandacht en een vertrouwde sfeer in de auto heb ik veel kunnen leren, en daar ben ik heel erg blij en dankbaar voor!

Klasse!

Goede instructeur, fijn om bij te lessen en kan ook uitstekend met dwarse kandidaten omgaan weet ik uit ervaring

Ik wil Chris heel erg bedanken, voor de leuke lessen en natuurlijk dat ik nu mijn rijbewijs heb. Bedankt chris!! Zeker weten een aanrader!

Ik wil Chris en Hidde graag allebei bedanken voor de leuke rijlessen, en natuurlijk voor het feit dat ik dankzij hen m'n rijexamen heb gehaald! Ik raad het zeker aan om hier te gaan lessen

Ik wil Chris super erg bedanken voor de leuke en goeie lessen !! ( het is echt een aanrader !!)

Goede lessen!

Ik wil Chris bedanken voor de plezierige les!

Bedankt Chris en Hidde voor de top lessen ! Nu maar lekker genieten van mijn rijbewijs.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»